vrijdag, december 11, 2009

Weer een nieuw jaar voor de deur. Terugblik.
Acercandonos a final de año. Retrospectiva.


Het begon allemaal bij het afbreken van de koeienstal en de hooischuur, er volgde nog veel afbreekwerk maar vooral veel metswerk (hoofdzakelijk na het onverwachte inzakking -ik hoef eigenlijk 'onverwacht' niet te schrijven want het is vanzelfsprekend dat niemand verwacht uw huis te zien inzakken-).
Ja, dat was ons nieuwjaarscadeau van 2008. En er volgde veel avond en weekend werk tijdens de ruwe winter, en ook tijdens de warme zomer en terug tijdens de ruwe winter, die ruwer was dan de vorige en daarom kregen we een tweede nieuwjaarscadeau in 2009 in de vorm van een binnenzwembad.
Het eind van het jaar nadert en ik denk aan de voorbije nieuwjaarscadeaus en daarom wil ik nog eens zeggen tegen de cadeau schenker dat we dit jaar NIETS wensen. Genoteerd?

Todo empezo con el derribo del establo y del cobertizo, seguido de mas demoliciones pero sobretodo de obras de albañileria (debido principalmente al hundimiento inesperado -realmente no necesito escribir inesperado porque se supone que nadie espera que se le hunda la casa-).
Si, ese fue nuestro regalo de año nuevo en el 2008. Seguido de mucho curro por las tardes y fines de semana durante el frio invierno, despues durante el caluroso verano y de vuelta al frio invierno que fue tan extremadamente frio que el siguiente regalo de fin de año se hizo patente en forma de piscina interior.
Ya estamos otra vez a finales de año y esta vez quiero que le quede claro al que hace los regalos de que este año NO QUEREMOS NADA. Apuntado?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten